Site menu
Login form
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » November » 01
Övervakare av NIKE mest extrema enhetlig makeover , avtäcktes i New York tidigare denna månad , sade Nike Global Creative Director för fotboll och baseball att oavsett vilken typ av knäpp idé eller innovation hans firma föreslår alltid slutprodukten bestäms av den person bära uniform .

där vi börjar verkligen från idrottaren mun röst idrottsman , sade Van Horne . vårt tänkesätt är innovation först och främst . Och från att innovation får vi vissa Nike DNA egenskaper . erbjuds en sällsynt , behindthescenes inblick i forskning och utveckling aspekter av företagets användas vid planeringen laget ny uniform till Seattlearea reportrar denna vecka .

Denna turné med en eftermiddag tillbringas i nike free 3.0 rea sverige forskning och innovation arm lämpligt placerad i Mi ... Read more »
Views: 51 | Added by: billiganikefreerun | Date: 11.01.2013 | Comments (0)

Polisen samlas utanför Florida Mall i Orlando efter mer än 100 sheriff suppleanter i kravallutrustning bröt upp ett outofcontrol folkmassa väntar på att köpa ett nytt Nike basket skor på en av butikerna .

Med en helt apelsin övre och en glowinthedark mellansula , var LeBron 9 " Galaxy " sneaker en av ett fåtal outerspaced teman skor som gick till försäljning idag . I på ett köpcentrum i Hyattsville , Md , var en person greps för förargelseväckande beteende . Polisen sa att de avbröt en Nike frisättning efter 400600 personer dök upp torsdag kväll på ett köpcentrum och fick " panik för att komma till framsidan av linjen . " Skon släpptes sammanfaller med helgens NBA AllStar spel i Orlando .

Skorna , del av en spacethemed samling , är en attraktion för så kallade " sneakerheads " som samlar signatur sport skodon och kan sälja den online på ett markedup pris , ibland för hundratals mer än detaljhandeln .

Galler ... Read more »
Views: 48 | Added by: billiganikefreerun | Date: 11.01.2013 | Comments (0)

Den Salem News har en realname policy för kommentarer . Användare kan logga in med Facebook Connect verktyget ovanför kommentarsfältet . När din första kommentaren är utsänd av en moderator , kommer alla framtida kommentarer posta automatiskt . En anställd kommer att kontakta dig direkt för att bekräfta din identitet . Det kan ta en dag eller två innan du kan kommentera . Bara ditt användarnamn kommer att vara offentlig .

Invånarna i byn har tillsammans uthärdat missbruk , psykisk sjukdom , aids och hotet om hemlöshet . Under de senaste sju åren , uthärdade de boende också en renovering insats av 1950svintage nike free run missil bas som bara skulle ta ett år . Det arbetet avslutas officiellt idag , när några av de tjänstemän som hjälpte återuppliva den gamla armén officerarnas förläggning firar slutförandet av $ 4. 2 miljoner proj ... Read more »
Views: 80 | Added by: billiganikefreerun | Date: 11.01.2013 | Comments (0)