Site menu
Login form
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » November » 1 » Nike free 3.0 rea sverige erbjuder inblick i tekniken bakom nya seahawks uniform
7:28 AM
Nike free 3.0 rea sverige erbjuder inblick i tekniken bakom nya seahawks uniform
Övervakare av NIKE mest extrema enhetlig makeover , avtäcktes i New York tidigare denna månad , sade Nike Global Creative Director för fotboll och baseball att oavsett vilken typ av knäpp idé eller innovation hans firma föreslår alltid slutprodukten bestäms av den person bära uniform .

där vi börjar verkligen från idrottaren mun röst idrottsman , sade Van Horne . vårt tänkesätt är innovation först och främst . Och från att innovation får vi vissa Nike DNA egenskaper . erbjuds en sällsynt , behindthescenes inblick i forskning och utveckling aspekter av företagets användas vid planeringen laget ny uniform till Seattlearea reportrar denna vecka .

Denna turné med en eftermiddag tillbringas i nike free 3.0 rea sverige forskning och innovation arm lämpligt placerad i Mia Hamm byggnad på det pittoreska campus ligger på 190 tunnland tillägnad bygga högfungerande träningskläder .

var ett lag som ville ha allt det nyskapande som vi hade , och ville förnya sin uniform som en förlängning av deras varumärke på samma gång , sade Van Horne . känner som grannar här i nordväst , var vi riktigt stolta över det , att det var de som räckte upp handen först . egenskaper Seattle nya blindgångare inkluderar Lätt, ventilerande material så spelarna sval , torr och inte kört fast med fuktig kläder , flexibel skyddskläder som möjliggör en fri rörlighet men ändå gör sitt jobb , och en ny färgpalett av blått , grönt och grått som ljusare , och Van Horne sade , lättare för laget att replikera i kläder de kommer att sälja till fansen .

dammigt , det är inte mycket levande , sade Van Horne , när de ombads att beskriva den blå i Seahawks gamla uniformer designade av Reebok . inte mycket ren . Att vad vi vill om detta . Det känns rik och djup . Det känns mer av Pacific till mig , denna typ av blå . Och det sätter utanför green bättre och gråa bättre , jag känner , än den andra blå . forskargrupp , ledd av Matthew Sjuksköterska , innefattar en klimatkammare där skon företaget } kan testa kläder under förhållanden så varmt som 130 grader och så kallt som minus15 att se heta kläderna påverkar idrottare bär dem under svåra väderförhållanden .

nike free run dam har också en 3D- maskin kropp skanning , vilket kan formgivare samla exakta mätningar på de tusentals idrottsmän de arbetar med .

Nike har skapat fem olika jersey passar för de olika ställning grupper , delvis baserade på resultat från 3D kroppen skanningar .

När vi kommit fram till en enhetlig uppsättning , du ser kulmen på fyra eller fem års arbetslivserfarenhet som kan ha inkluderat sju eller åtta olika varianter på det du ser , sade Jorge Carbo , senior projektledare för Nike kläder innovation laget . Vi lämnar en hel del idéer på bordet som kanske inte hade mognat på den punkten , men kontinuerligt utvecklas i den här sporten och andra sporter när vi går tillsammans .
Views: 52 | Added by: billiganikefreerun | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: