Site menu
Login form
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » November » 08
Läkarna var osäkra på om Bella Sten skulle överleva när hon föddes med en njure och underutvecklade lungor .

Tio år och 20 operationer senare , är Bella en bunt av energi som älskar att sjunga visa låtar och hoppas en dag att vara en läkare eller sångare eller skådespelare eller alla tre . Detta år blev hon en sko designer .

Bella representerar hennes medicinska kamper och hennes triumf över dem i detaljerna i ett par heta rosa Nike skor hon designat i år för en fundraiser för Doernbecher barnsjukhuset i Portland . Hennes " Brave Bella " skor , tillsammans med en matchande T - shirt och sweatshirt , drog $ 20, 000 på en September auktion . Skorna kommer att börja säljas i butiker och på nätet .

Bella , en Roseburg bofast som är ett fjärde - grader hos Sutherlin West Intermediate School , var ett av sju barn som ritade Freestyle Collection för fundraiser i år . Under de senaste 10 åren , har unga sko designe ... Read more »
Views: 64 | Added by: billiganikefreerun | Date: 11.08.2013 | Comments (0)

Den nike free run Dekorera kvinnors golfskor kommer med en mängd olika utbytbara sadel wraps att låta golfare att matcha sina skor med sina outfits .

De två stora pressar i golfskor dessa dagar är att göra dem så lätta som möjligt och även för att göra dem anpassade . Nike Golf gör både i sin nya Lunar Dekorera kvinnors golfsko .

Nike skor är betydligt lättare än sin föregångare, Air försköna, väger in på 8 . 6 gram jämfört med 11 . 9 gram för nike free 3.0 rea sverige . Vikten besparingarna är ett resultat av lättare material i förening med en smalare, mer förfinad utformning . Och de nya skorna innehåller Nikes Lunarlon Teknik för följsam stötdämpning i häle ... Read more »
Views: 91 | Added by: billiganikefreerun | Date: 11.08.2013 | Comments (0)

Nike har skickat ut de officiella bilderna och bokslutskommuniké för Nike skor , den förra skon årets kollektion . Liksom många av de sparkar och kläder som finns i årets free run skor samling, som var ett samarbete mellan Nike och Pendleton Woolen Mills , kommer Nike att innehålla upprepande mönster av pilar - som symboliserar energi och framåtrörelse - med en reflekterande hit som ger är ett unikt utseende i rätt miljö .

nike free run går också in på detaljer om de färger som används på skon . Turkos på den övre används för att symbolisera vänskap medan rött är en av de färger som finns i den traditionella indianska medicin hjulet . Så nej , det är inte ett " South Beach " som vissa människor försökte göra det ut att vara när dessa först läckte på nätet , ugh ...

Enligt Nike , ... Read more »
Views: 62 | Added by: billiganikefreerun | Date: 11.08.2013 | Comments (0)