Site menu
Login form
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » November » 1 » Nike free run med rymdtema orsakar upplopp
7:10 AM
Nike free run med rymdtema orsakar upplopp
Polisen samlas utanför Florida Mall i Orlando efter mer än 100 sheriff suppleanter i kravallutrustning bröt upp ett outofcontrol folkmassa väntar på att köpa ett nytt Nike basket skor på en av butikerna .

Med en helt apelsin övre och en glowinthedark mellansula , var LeBron 9 " Galaxy " sneaker en av ett fåtal outerspaced teman skor som gick till försäljning idag . I på ett köpcentrum i Hyattsville , Md , var en person greps för förargelseväckande beteende . Polisen sa att de avbröt en Nike frisättning efter 400600 personer dök upp torsdag kväll på ett köpcentrum och fick " panik för att komma till framsidan av linjen . " Skon släpptes sammanfaller med helgens NBA AllStar spel i Orlando .

Skorna , del av en spacethemed samling , är en attraktion för så kallade " sneakerheads " som samlar signatur sport skodon och kan sälja den online på ett markedup pris , ibland för hundratals mer än detaljhandeln .

Gallerior i Florida , New York och Maryland rapporterade föra in polis för att hantera fans clamoring för de lila och blå skor , som har Starlike fläckar av vitt . Vissa shoppare turen att få tag på ett par publiceras omedelbart dem till försäljning på eBay till skyhöga priser : $ 1 000 och uppåt . Tidigare denna månad , var polisen kallades till ett köpcentrum utanför Albany efter driver och prejar bröt ut under en PR- händelse för nike free run .

Orlando bofast Gaby Llanos var i publiken väntar på att köpa två par av skorna då rusa började utanför Florida Mall .

" Det var totalt kaos , " sade Llanos , 23 . " Folk sprang och gömde sig i träden så att polisen inte skulle hitta dem . "

Nike gjorde ett uttalande fredag ​​, säger, " Som med lanseringen av alla Nike produkter , är konsumenternas säkerhet och trygghet av största vikt . Vi uppmuntrar alla som vill köpa vår produkt för att göra det på ett respektfullt och säkert sätt . "

Nike talesman Matthew Kneller sade nike free 3.0 rea sverige butik i New York omedelbart slutsålda fredag ​​. Torsdag. Butiken hade bara 12 par skor , dock så att det delas ut biljetter till de första dussin människor i rad , och endast de människor väntade , säger butikschef Terrio Lakes .

De skor som säljs på Nikebutiker och välj Fot Skåp , House of Hoops och Foot butiker Action är en del av Nikes Foamposite linje som ursprungligen debuterade 1998 . Deras yttre rymden tema är en nick till Florida , värdlandet för AllStar spelet , och den longtime startplatta för landets rymdprogram .

Nike har förlitat för år på sina limited edition sneakers för att generera en hel del surr med minimal reklam .

" De håller dem väldigt begränsad , de hålla dem mycket varmt på det sättet , " sade Sam Poser , en analytiker som täcker Nike och skoindustrin .

Under den gångna julhelgen , konstaterade Poser liknande slagsmål och incidenter bröt ut i hela landet under en retro modell av nike free run dam . Och han sade det senaste våldet sannolikt inte kommer att skada Nikes image .

" En del press är bättre än ingen press , " sade han .

I Hyattsville , hade han väntat på The Mall at prinsGeorges sedan onsdag , i hopp om att få ett par av Galaxy skor och andra nya begränsade sneakers upplaga . Men köpcentret berättade slutligen beskyddare skorna inte skulle släppas på grund av folkmassan , som Neshkes beräknas i hundratals.

Neshkes , bilmekaniker , sade han har samlat sneakers för mer än ett decennium .

" Detta är den absolut galnaste det har fått , " sade han . Efter rapparen Wale bar skorna på Conan O'Brien show tidigare denna månad , Neshkes sade , surr blev ännu mer intensiv .

Neshkes inte helt förlora . Han sa att han faktiskt köpt ett par Galaxy skor för några veckor sedan från en online- butik som hade en begränsad mängd . Han betalade mellan $ 800 och $ 1000 , men sade att han ville ha ett andra par så han kunde bära en och lägg den andra till sin sneaker samling .

" Jag är en eldsjäl . Jag vill att dessa skor , " sade han .

Sneakerheads samlar allt från Air Jordans till skor som skapats för modernday basket stjärnor .

" Vi pratar sneakers som du vill prata sport ", säger Jesus Estrella , en webbplats utvecklare i förorts Chicago som har en hemsida om " sneaker kultur " som också råder läsarna hur man undviker förfalskade skor .
Views: 49 | Added by: billiganikefreerun | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: