Site menu
Login form
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » November » 7 » Release Datum för nike free 3.0 rea sverige
9:54 AM
Release Datum för nike free 3.0 rea sverige
Många av er planerar redan att stå i kö för att få ett par av vad som kan vara den hetaste sko av hösten : Nike sneakers .

Här är vårt försök att ge dig all information du behöver för att se till att du har erforderlig pengar i plånboken för att ha ett par . Om inte , kanske några av de bilder och video nedan kommer reta som aptit nog att du sparka dig själv .

En spets av hatten till nike free run dam för att informera oss om något som många av er redan vet : LeBron 11s droppe på lördag den 12 oktober för en MSRP av $ 200.

För dem som inte kan vänta för att se vad vi talar om , här är skon som föreställt i en Nike tweet .

Vi vet nu att dessa oliv sneakers par väl med kamouflage byxor . OK , går ingenting med camo , men de lyckas stänga några ganska fräcka skor .

Om du vill jämföra sneakers till några klassiska sparkar , plocka Air Jordan 10s verkar vara en rimlig sak att göra , via Andy Kuo Instagram . Vi får också en titt på en enkel men ren yttersula för 11s .

Verkligen , det ser ut som du bär Superman fästning av ensamhet - om fästningen fick en mörkgrön / olivgrön färg jobb med röda och svarta höjdpunkter , förstås .

Vi lämnar det upp till dig att avgöra om dessa är värda ett par räkningar denna lördag . Låt mig bara säga att det är ganska svårt att göra det färgsättning ser önskvärt . För det mesta , drog Nike bort det och sedan några .

Maskinen - ser mellansula blandas med dämpad sätt de passar i swoosh drar ihop allt ganska snyggt .

Med tanke på vad som sades på Nike skor i augusti, de är ganska lätta också.

Bloggen påstår att det är den lättaste LeBron ute , tillfoga , " The 14 . 5 - ounce sko börjar med en billiga nike free run ( tidigare dubbat " Armorposite ' ) övre , en lättviktig derivat av Foamposite som skyddar och innehåller samtidigt flyttar med foten för att erbjuda överlägsen respons. "

Något säger mig att jag ändå inte kommer att kunna dunk efter att ha köpt dem .

Hursomhelst , det är det senaste från King James och Nike . Vi väntar tills efter lördag för att se hur många av er anser dem störst .
Views: 58 | Added by: billiganikefreerun | Tags: nike free run herr, billiga nike free run, nike free löparskor, nike free run dam, nike free run, nike free run för försäljning, nike free 3.0 rea sverige | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: