Site menu
Login form
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » November » 4 » Försäljningen av nike free run herr har upplevt nedgången i Kina marknaden
10:31 AM
Försäljningen av nike free run herr har upplevt nedgången i Kina marknaden
Vinsten ökar för Nike är första kvartalet av det nya räkenskapsåret har varit upp till 38 procent . Å andra sidan , , Schwinn recumbent cykel har rörelseresultatet odlats till 8 procent . Däremot har den inkommande av Nike på den kinesiska marknaden har sjunkit till 3 procent .

I branschen anser från webbplatsen clothestoworld . org , är det svårare problem som har påträffats av Nike kortsiktig tillväxt flaskhals på den kinesiska marknaden . För att lösa detta problem , har Nike gjort aktivt strategiska justeringar av försäljningspriset strategiskt för nike free run på kinesiska marknaden .

Under det första kvartalet i det nya räkenskapsåret , som har avslutats den 31 augusti , kunde folk hitta Nike skor att nettovinsten av att sälja för billiga Nike skor har ökat till 780 miljoner dollar , som har ökade med 38 procent jämfört med 567 miljoner försäljningsvolymer vid förra året . Nike är avgiften man har också sagt att bolaget omsatte är 6 . 97 miljarder kronor dollar .

Reportern har också noterat att försäljningsvolymen av nike free 3.0 rea sverige ckså har i hög grad hade sjunka men helt säljande prestanda Nike skor hade stor ökning under det första kvartalet av det nya räkenskapsåret . Nikes senaste ansökan om försäljningsvolymen har visat med människor att bolagets omsättning på den kinesiska marknaden var 574 miljoner dollar , som hade minskat med 3 procent .

I själva verket hade Nike meddelade redan i juli att Nike är försäljningsutvecklingen i Kina skulle ha stor minskar . De får dock inte undvika denna typ av situation . Inom en snar framtid , skulle detta problem lösas så snabbt som möjligt .

Den professionella investeringsrådgivare har påpekat att Adidas är tillväxten var inte bättre än nike free run herr . Detta beror främst på att Adidas är fel på den ryska marknaden . Den ryska marknaden har betraktats som Adidas tredje största marknad , som skulle kunna hjälpa Adidas har väl konkurrensen med Nike . Å andra sidan , Schwinn recumbent cykel , har nedgången i den globala golfmarknaden orsakade också en större effekt till Adidas . Även Nike har inte alltför mycket konkreta initiativ kanal utveckling , har de också tagit många aktivt mätningar för att anpassa sina strategier .
Views: 2253 | Added by: billiganikefreerun | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: