Site menu
Login form
Calendar
«  October 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » October » 31 » Som unga idrottare, Hacked nike free run Top Brass sina egna skor
11:05 AM
Som unga idrottare, Hacked nike free run Top Brass sina egna skor
Scenen på vår Innovation By Design Conference förra veckan , röjas Nike VD Mark Parker , och chefsdesigner , John Hoke , var en överraskande delad historia .

Långt innan någon kom till nike free 3.0 rea sverige eller tillverkaren rörelsen var en sak , började både skissa och prototyper skodon på egen hand . I college , hackade Parker sina egna skor för att hjälpa honom att köra bättre . Och Hoke var bara 12 år gammal när han skickade sina första skisser till Nike ( och inte förstöra historien , men det verkar ha fungerat för honom ) .

Skåda den första någonsin innehåll serie mellan digitala trender och manualen . Den Bromance har börjat. Eftersom det finns en uppsjö av märken där ute melding stil och teknik , trodde vi att vi skulle passa på att profilera en produkt per vecka för oktober månad , bryta ner dem och erbjuda var och en av våra unika tar på sin teknik och komponenter stil .

Det är något av ett ståhej bryggning mellan hardcore löpare när de bedömer de relativa fördelarna med Nikes nya gratis Flyknit och gratis HyperFeel löparskor - något om hälen strejkande kontra boll - i - fot strejkande och de relativa fördelarna med fotstöd kontra barfotalöpning . Lyckligtvis för oss , är den enda gången vi kör när man försöker undvika en iPhone frisättning panikartad flykt , och så valet är klart .

Den Hyperfeel inkorporerar den coolaste delen av billiga nike free run s Flyknit teknik - den radikalt minimalistiska , strumpa - liknande övre - med några av sina andra material innovationer , liksom Flywire yttre fotstöd och Lunarlon innersole att skapa en sko som knappt känns som en sko men fungerar väl nog att vara en go -to för olympisk nivå marathoners . Det faktum att de Flyknit skorna producerar en bråkdel av produktionen avfall av traditionella sportskor ger en sko vi redan på väg att köpa miljöegenskaper som vi kan herre över alla som påpekar hur cool dessa saker ser - och det är ganska mycket alla.

Vi tror inte att någon har tänkt på våra fötter så mycket eftersom det Pedikyr vi var tvungna att komma för att strandbröllop vår flickvän tog oss till . Det fanns även en vetenskapsman som deltar i denna Hyperfeel skapelse som används tryck - kartläggning och höghastighetståg film att analysera foten i rörelse . Applåder ! Förutom att ha glada fötter , stilmässigt , dessa sparkar är uppfriskande enkel och ren . De kan fortfarande vara på neon tåget , men vi inte tänka eftersom skon är som en andra hud och får oss att känna som om vi går på moln av awesomeness .

Vi är också fans av skor låg vikt och flexibilitet , perfekt för att rulla upp och stuva i vår carry -on för helger borta nära eller långt .
Views: 65 | Added by: billiganikefreerun | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: