Site menu
Login form
Calendar
«  October 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 0
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2013 » October » 30 » Nike free run att klippa banden
7:14 AM
Nike free run att klippa banden
 billiga nike free run

Kändisar och rockstjärnor lekte dem på scenen . Politiker bar dem på valkampanj och i Vita Huset . Och med Armstrong dominerar Tour de France , hjälpte de trendiga små bitar av plast Livestrong pump miljontals dollar i program Canceröverlevande och gett upphov till otaliga imitationer .

nike free runsa att det kommer att sluta göra sin Livestrong linje av kläder efter 2013 semesterperioden . Stiftelse och bolag } tjänstemän sade Nike kommer att hedra de finansiella villkoren i kontraktet tills affären löper ut 2014 .

Dessa villkor har inte offentliggjorts , men de förlorade intäkterna skulle kunna ha en stor ekonomisk inverkan på välgörenhet . Partnerskapet med Nike genererade mer än 100 miljoner dollar av de cirka $ 500.000.000 upp av Livestrong sedan det grundades 1997 .

2013 kommer att bli tuffare än tidigare år , ser det Livestrong Foundation det som en ombyggnad år då den kartlägger en stark , fristående kurs , sade välgörenhet i ett uttalande .

Experter delades om Nike återkallelse skulle lamslå välgörenhet .

mycket skadligt . Det en viktig signal till marknaden att om din största supporter säger kommer att kolla , det är något som sannolikt kommer att fortsätta att spiral , sade Kelly O professor i varumärkesstrategi vid Virginia Commonwealth University .

Leslie Lenkowsky av Indiana University School of Public and Environmental Affairs , sade Livestrong kan överleva eftersom den har en solid organisation som etablerat en tydlig identitet bland cancerfighting grupper .

Nike sponsring ingalunda innebär slutet för Livestrong , sade Lenkowsky .

Den välgörenhet insisterade det förblir på solid ekonomisk grund .

nyheter kommer att förmå någon att hoppa till negativa slutsatser om stiftelsen framtiden . Vi ser saker helt annorlunda . Vi förväntade och planerade för förändringar som denna och är därför ett bra läge för att justera snabbt och gå vidare med vårt patientfocused arbete , sade stiftelsen .

Organisationen minskat sin budget nästan 11 procent under 2013 till $ 38. 4 miljoner , men sade på tisdagen att intäkterna redan är 2 . 5 procent mer än prognoserna . Mindre än ett år sedan , var det NikeLivestrongArmstrong anslutning utan tvekan ett av de starkaste inom området sport marknadsföring .

Armstrong var feelgood historien om cancer överlevande som återvände till dominera sin sport . Hans framgångar i Tour de France vinna loppet varje år från 1999 till 2005 bidrog vända den lilla välgörenhet i en växande kraft , och Nike började spottar ut armband under 2004 .

nike free run dam stod Armstrong och Livestrong för år som cyklisten förnekade anklagelser om droganvändning . Antidopingkommitté släppt en massiv rapport anklagar Armstrong för att leda ett komplext doping program .

Nike tappade sin personliga sponsring av Armstrong i oktober förra året . Bolaget sade att det hade blivit lurade på mer än ett decennium om hans doping , men fastnade med stiftelsen .

Nike grundarna och ordförande Phil Knight deltog en Livestrong cancerawareness händelse i Austin bara några dagar efter avslutad Armstrong personliga sponsoravtal .

Livestrong gjorde vad det kunde för att skilja sig från dess grundare . Armstrong blev knuffad av styrelsen i oktober och organisationen senare bytte formellt från den ursprungliga Lance Armstrong Foundation .

Även om det gått långsamt i skära banden med Livestrong , hade Nike inget alternativ efter avslöjandena om Armstrong dopning , sade O . Den Livestrong Varumärket var alltför synonymt med Armstrong och följaktligen hans fusk . Cyklisten upptagna till dopning för att vinna Tour tidigare i år , men han ifrågasatte delar av USADA konto .
Views: 57 | Added by: billiganikefreerun | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: